Kontakta oss på Gårdsmark

Kontakta oss på Gårdsmark

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök när du har frågor och funderingar om ditt enskilda avlopp i Sandviken!

När du ska installera ett enskilt avlopp i Sandviken finns det ett antal regler och förordningar att ta hänsyn till. Dessa regler är det kommunen som sätter upp och konsekvenserna av att inte följa dessa kan vara såväl böter som att behöva göra om hela installationen. Som tur är behöver du inte ha koll på detta när du tar hjälp av oss. Vi på Gårdsmark har full koll på vilka regler och krav som Sandvikens kommun har på enskilda avlopp.

När du kontaktar oss kommer vi alltid hem till dig för ett kostnadsfritt förstamöte där vi tillsammans kollar över just dina behov och förutsättningar! 

Boka hembesök för planering av ditt enskilda avlopp

Vi erbjuder alltid gratis hembesök där vi tillsammans ser över dina behov och förutsättningar för enskilt avlopp till din fastighet i Sandviken! Kontakta oss redan idag, vi finns här för att hjälpa dig! 

Vad säger våra kunder?

Nedan har vi listat recensioner från några av våra nöjda kunder
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark
Recension från Peter Odén
Gårdsmark gjorde klart med dräneringen i Januari 2021, lyssnade mycket på vänner och bekanta som dränerat, och Vart rekomenderad Gårdsmark och idag ångrar jag inte mitt val, bäst garantier, bäst kommunikation, men bäst av allt är att slippa ha ett dräneringsbehov och att källaren blivit torrare, mögellukten försvunnit. kan närsomhelst rekommendera vemsomhelst trots att dem inte är billigast på marknaden.
Peter Odén
Recension från Eric Van Der Laan
Ett suveränt företag. Jobbar snabbt och effektivt. Förklarar varje delmoment dom gör och gör det lilla extra som dom inte behöver, som att fixa en brunn vid min värmepump. Väl värt pengarna det kostar. Trevligt bemötande även om arbetsförhållandena ibland inte var dom bästa (ihållande regn som gjorde allt till lera).
Eric Van Der Laan