Kontakta oss på Enskilt Avlopp Sandviken

Kontakta oss på Enskilt Avlopp Sandviken

Vi erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök & offert – vår kunniga medarbetare kontaktar er och bokar ett hembesök som passar!

På mötet försöker vi identifiera era behov och lyssna på diverse önskemål angående dränering eller enskilt avlopp. 

Vid en dränering så går vi tillsammans med dig igenom källaren och gör en grundlig bedömning(skick och lämplig åtgärd). Vi guidar dig igenom processen för bästa möjliga lösning för just din dränering. 

Personen som jobbar med kundrelationer heter Christoffer Lundgren och har jobbat under flera år med dränering och enskilda avlopp. För bara några år sedan fastnade Christoffer för Gårdsmarks affärsidé, tänk och ansvarstagande och valde att blir franchisetagare tillsammans med Gårdsmark. 

Gårdsmark står för kvalité, trygghet och ansvarstagande!Enskilt Avlopp Sandviken erbjuder ALLTID kostnadsfritt hembesök & Offert

Var vänlig och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan. Vi ser till att en duktig medarbetare kontaktar er för att boka in ett platsbesök.

Vad säger våra kunder?

Nedan har vi listat recensioner från några av våra nöjda kunder
N
Bra och snabbt gjort. Trevlig personal och trevliga säljare. Källaren har fått bättre luft och källardoften är borta.
Niklas Norling
M
Gårdsmark dränerade mitt hus och skillnaden efter dräneringen är som dag och natt. Nu har jag byggt Relex avdelning nere i källaren, Tack Gårdsmark för ett utmärkt arbete med proffsig och serviceinriktad personal. Kvalitet lönar sig i längden 👌
Madeleine Möller