Enskilt Avlopp Sandviken

Enskilt Avlopp Sandviken

Har du en fastighet som inte är ansluten till det kommunala avloppssystemet så är enskilt avlopp lösningen för dig! Det finns ett par saker att tänka på innan du ska installera ett enskilt avlopp till din fastighet i Sandviken. 

Vad ska du tänka på: 

Till att börja med finns det ett antal regler och förordningar att efterleva. Dessa regler är det respektive kommun som sätter upp. Konsekvenserna av att inte följa reglerna är dock desamma oavsett vart du bor. Du kan dels få böter men även tvingas att göra om installationen om avloppsystemet inte uppfyller kommunens krav. 

Du behöver också välja ett enskilt avlopp som är dimensionerat efter dina behov och som passar dina förutsättningar. När det kommer till enskilt avlopp i Sandviken så bygger vi det alltid för minst fem personer i hushållet. Vilken typ av enskilt avlopp är också en sådan sak som det kan behövas expertis för att avgöra. 

Experter på enskilt avlopp i Sandviken

Vi på Gårdsmark är experter på detta området och när du anlitar oss för att anlägga ditt enskilda avlopp i Sandviken tar vi över allt ansvar. Vi ser till att installationen utförs enligt praxis och efterlever de regler som finns. Allt du behöver göra är att kontakta oss, så återkopplar vi till dig så snart vi kan!


Fler tjänster vi utför

Boka hembesök för planering av ditt enskilda avlopp

Vi erbjuder alltid gratis hembesök där vi tillsammans ser över dina behov och förutsättningar för enskilt avlopp till din fastighet i Sandviken! Kontakta oss redan idag, vi finns här för att hjälpa dig!